KATSO: Ronaldo kommentoi ensimmäistä kertaa kohuhaastatteluaan!

Cristiano Ronaldo kertoi Portugalin jalkapallomaajoukkueen lehdistötilaisuudessa, että on luodinkestävä, ja välit hänen sekä Manchester Unitedissa niin ikään seurajoukkuetasolla pelaavan Bruno Fernandesin kanssa ovat erinomaisessa kunnossa.

Cristiano Ronaldo kommentoi sunnuntaina ensimmäistä kertaa kohuhaastatteluaan, jonka hän antoi Piers Morganille brittiläisellä TalkTV -kanavalla. Haastattelussa Ronaldo kritisoi Manchester Unitedia todella voimakkaasti ja kertoi, ettei hänellä ole mitään arvostusta kesällä seuran päävalmentajaksi saapunutta Erik ten Hagia kohtaan.

Lisäksi Ronaldo kertoi tuntevansa itsensä petetyksi, kun hänet houkuteltiin palaamaan seuraan viime vuonna. Oman osansa kritiikistä sai myös Ralf Ragnick, joka toimi Manchester Unitedin väliaikaisena päävalmentajana viime kaudella sen jälkeen, kun norjalaisluotsi Ole Gunnar Solskjaer potkittiin seurasta pihalle.

Ronaldo halusi omien sanojensa mukaan kommentoida haastattelua ennen kisojen alkua sen vuoksi, koska media oli nostanut esille kysymyksen, vaikuttaako kohuhaastattelu Portugalin maajoukkueen valmistautumiseen Qatarin MM-kisoja ajatellen. Lusitaanihyökkääjä kertoi, ettei haastattelulla ole mitään vaikutusta Portugalin jalkapallomaajoukkueen toimintaan, ja että jokaisen pelaajan välit toistensa kanssa ovat enemmän kuin hyvät.

Ronaldo kommentoi asiaa muun muassa näin: ”Yhteishenki on erinomainen ja jokainen joukkueemme jäsen on täysin keskittynyt MM-kisoja varten. Voitte auttaa asiaa olemalla puhumatta minusta. Olen luodinkestävä ja täyttä rautaa”.

Tämän jälkeen Ronaldo vielä lisäsi haastattelun ajoitukseen liittyen: ”Elämässäni paras ajoitus on aina minun ajoitukseni.”

”Minun ei tarvitse ajatella mitä muut ajattelevat. Puhun juuri silloin kun itse haluan. Pelaajat tuntevat minut todella hyvin jo useiden vuosien ajalta ja tietävät millainen persoona minä olen.”

”Meillä on kunnianhimoinen ryhmä joka on nälkäinen ja keskittynyt. Se (haastattelu) ei vaikuta pukukoppimme toimintaan millään tavalla tai poista fokustamme MM-kisoista.”

Lopuksi Ronaldo viittasi vielä itseensä kolmannessa persoonassa: ”Kaikki joka liittyy häneen aiheuttaa kritiikkiä ja keskustelua.”

Portugalin osalta Qatarin MM-kisat käynnistyvät torstaina 24. marraskuuta, kun kokeneen Fernando Santosin lusitaaniryhmä kohtaa avausottelussaan kello 17:00 alkaen Ghanan.

Toisessa ottelussaan maanantaina 28. marraskuuta Portugali kohtaa ennakkoon lohkovaiheen vaikeimmaksi vastustajaksi tituleeratun Uruguyan. Päätöskierroksella perjantaina kello 16:00 Portugali saa vastaan Heung Min Sonin tähdittämän Etelä-Korean.